Pui umplut

de Simo in Pui, 15 Apr 2009 | 8191 vizualizari

 

Pui umplu cu ficat, a la Simo.

 

INGREDIENTE

1 pui, 250 g paine alba, 2 oua, 100 g unt, 50 ml lapte, 100 g ciuperci, 1 bucata ficat de pui, 50 g coniac, sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Speli puiul si il lasam sa se scurga. Inmoi painea in lapte si o storci bine. Speli ciupercile, le tai marunt si le calesti putin. Ficatul il speli bine si il dai prin masina de tocat. Freci untul spuma, adaugi tocatura, ciupercile, ouale si condimentezi cu sare si piper. Amesteci bine totul pana ce devine o pasta.

Umpli puiul cu aceasta compozitie si il cosi cu ata. Intr-un bol amesteci coniacul cu uleiul. Cu acest sos se unge puiul. Dai tava la cuptor pentru 2 ore. Ca sa aiba un gust deosebit, trebuie sa se unga puiul din cand in cand cu sosul de coniac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

13.05.2009, 18:49

deoarece medicul mi-a recomandat sa manac doar carne de pasare cred ca am sa iti fac o vizita...daca mai faci pui din asta misto

Simo 1

14.05.2009, 23:58

te astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga